Ціни на продукцію вказані тут »

Перга

Преміум якість – натуральна перга! Українська перга без будь-яких добавок. Наша перга збирається на нашій сімейній пасіці, яка розташована далеко від промисловості в екологічно чистій і незабрудненій лісовій місцевості Західної України. Опановані знання за підтримки більш ніж 40річного досвіду в бджільництві і суворе дотримання технологій та робочої гігієни забезпечили високу якість перги.

100% Natural Bee Bread | Ambrosia | Perga

Виготовляється в двох варіантах:
Перга (в гранулах, виколупаних з щільників) – це перга в чистому вигляді! Даний продукт необхідно зберігати в холодильнику! Ціна 100 г. даної продукції 125 грн.

Перга з медом В стандартну скляну тару 0,5 л. засипається 150 г. меленої натуральної перги і перемішують її з медом до заповнення об’єму тари. Перга натуральна, вага перги дійсно 150 г. Переваги даного варіанту: добре зберігається (воскова міль не псує); рекомендовано науково дослідними інститутами. Ціна даної продукції 230 грн.

100% натуральну пергу можна замовити скориставшись цією формою:

Ваше ім'я (обов'язково) *

Ваш email (бажано) *

Ваш телефон (обов'язково) *

Ваш адрес

>>>Інформація про доставку та оплату<<<

Ваше замовлення:

Перга або бджолиний хліб. Що це таке?

Виробляють бджоли її дуже ретельно. Піклуючись про своїх майбутніх личинок, підбирають пилок з різних квітів і створюють своєрідний коктейль з набору мікроелементів. Перга має приємний кислувато-солодкий смак.

Процес виготовлення перги унікальний. Пилок квітів, який багатий мінеральними речовинами, бджоли складають в комірки стільників  і пророщують його. В комірках відбувається процес молочнокислого бродіння. Кінцевою стадією виготовлення перги є структурування, – закладання програми впливу на живий організм. Пергою бджоли годують своїх личинок. За три дні маса личинок збільшується в 1500 раз. Такої біологічної активності не має ні один продукт. Він насичений мінеральними елементами – калієм (40%), магнієм (25%), залізом (17%), кальцієм (17%) і вітамінами А, С, Р, Е. Як відомо, калій визначає будову і функціонування серцевого м’яза, обмін речовин і видалення токсинів з організму, магній – будову і функціонування нервової системи, залізо регулює роботу кровотворної системи і активність гемоглобіну, кальцій відповідальний за будову кісткової системи, склад кісток і їх міцність.

Як споживати?

Дорослим рекомендується приймати мінімум 250-300г перги на рік. Пергу рекоммендується приймати окремо від їжі і від води, чаю та інших напоїв. Потрібно намагатися ретельно її пережовувати, щоб максимально змішати зі слиною. Рекомендується приймати 2-3 чайні ложки в день для дорослих, що становить в цілому ~10 грамів на день.

Перга в боротьбі з хворобами

Лікування пергою дає дивовижні результати – самопочуття поліпшується вже за декілька днів.  Перга лікує цілий спектр хвороб – анемію, серцеву недостатність, порушення мозкового кругообігу, інфаркт, інсульт, гепатит, гастрит, виразку шлунка, алергію, грип, порушення потенції, чоловічу неплідність, патологію вагітності, алкоголізм, наркоманію, черепно-мозкові травми, гінекологічні захворювання.

Разова доза перги на добу, яка забезпечує стимуляцію захисних сил організму, для дорослих 2-5 г, для дітей – 1-1,5 г. Що особливо цінне у перзі – це те, що вона не має побічних негативних ефектів, за винятком людей з алергією на продукти бджільництва. Для профілактики її можна вживати і дорослим, і дітям в межах вказаної вище дози.

Людська слина є важливим  чинником для реалізації унікальних властивостей перги. Пергу треба  розсмоктувати якомога довше і ні в якому разі не запивати водою протягом 30 хвилин після споживання.

Лікування серцево-судинних хвороб

При споживанні перги хороший ефект наступає уже в перші години.

Механізм впливу перги досить простий. Як відомо, нестача калію в організмі спричиняє погіршення роботи серцевого м’яза, порушення обміну речовин, погано виводяться токсини. Штучне введення калію в організм в вигляді фармацевтичних препаратів не дає швидкого ефекту (калій погано засвоюється організмом) і має негативні побічні наслідки: пошкоджує слизову оболонку і порушує мікрофлору кишківника.

Перга – продукт природний, містить калій у зв’язаному вигляді і початково запрограмований для виконання функції насичення організму. Лікувальний ефект є швидким, а результат лікування пергою серцево-судинних недуг просто дивовижний.

Використання перги при лікуванні гіпотонії і гіпертонії

Разова доза перги, яка забезпечить стимуляцію захисних сил організму, для дорослих становить  2-5 г на добу, для дітей –  1-1,5 г.

Збільшення разової дози не дає суттєвого ефекту, бо для стимуляції достатня вказана доза, а надлишок буде використовуватись як калорійний продукт.

Перга є високо енергетичним продуктом. Навіть маленька доза перги збільшує приплив крові до шлунка. Відтік крові від голови знижує кров’яний тиск, що приводить до дискомфорту. За 30-40 хвилин тиск нормалізується,  зникає неприємний стан. Тому споживати пергу перед їдою можна  тільки гіпертонікам, як засіб зниження і нормування тиску.

Коли споживати пергу після їди, різкі зміни тиску не спостерігаються, немає й відчуття  дискомфорту. Це рекомендується більшості і дорослих, і дітей.

Післяінсультне лікування

Мозковий кровообіг стабілізується за будь-яких формах інсульту, викликаного закупоренням судин чи розривом у результаті крововиливу.  Хороші результати спостерігаються і при черепно-мозкових травмах. Судини стають еластичними, стабілізується функціонування мозкових центрів. Допомагає перга і літнім людям, у яких з роками розвивається недоумство і втрата пам’яті.

Профілактика і лікування інфекційних захворювань

Дозування перги: – при захворюванні, необхідно споживати  по 5 гр перги, три рази на день.
- при профілактиці  -  2-5гр. на добу для дорослої людини, для дітей – від 1 до 1,5гр. на добу. Бажано приймати вказані дози частинами, по два-три рази на день, не пізніше 18 години.

Лікування харчової алергії і інших хвороб

Перга дієвий засіб проти харчової алергії в дітей, яка зумовлена низьким імунітетом і нестачею вітамінів і мінеральних речовин.  Діти які мають алергію і вкриті висипкою, на 4-5-й день лікування пергою одужують. У цьому випадку їм треба споживати 0,5 г перги тричі на день.

Добре піддаються лікуванню пергою такі недуги, як псоріаз, нейродерміт, екземи, герпес. Дозування 3 – 4 рази на день по 2 – 4 г Додатково добре змащувати кремом із прополісом  уражені ділянки шкіри.

Добре лікує перга шлунково-кишкові хвороби – гастрит, коліт, виразку шлунка і дванадцятипалої кишки. Мікрофлора і слизова оболонка кишківника оновлюється вже на 3 – 4-й день. Дозування -  3 рази на день по 2 – 4 г.

Лікування розладу статевої сфери

Під дією перги поліпшується кровопостачання нижньої частини тіла і периферійних органів. У результаті поліпшується потенція, лікується чоловіча безплідність, аденома простати. Для поліпшення потенції пергу споживають регулярно 1 раз в день, при активному сексуальному житті – 2 – 3 рази на день. Кількість сперматозоїдів при цьому виростає в 2 – 3 рази і збільшується їх рухливість. Одночасно запобігається передчасне сім’є виділення.
Хворим на аденому простати перга поновлює прохідність кровоносних судин.

Дозування – 2 – 3 рази на день,  залежно від стану хворого, по 2 – 4 г. Одночасно застосовується крем з прополісом, який вводять в задній прохід, забезпечуючи формування флори прямої кишки.

Перга позитивно впливає на стан здоров’я вагітних жінок і розвиток плода. Вона дуже корисна в перші місяці вагітності, щоб попередити токсикози і викидні, а також в останні місяці – для підвищення імунітету матері і дитини. В післяродовий період цей препарат скоро відновлює втрачену кров і силу матері, поліпшує лактацію. Дозування – 1 – 2 рази на день по 2 г.

Лікування дисбактеріозу

На цю недугу хворіє близько 90 відсотків дітей і дорослих. А виникає він внаслідок загибелі природної мікрофлори кишківника, яка допомагає розщеплювати і засвоювати їжу. Їжа не засвоюється, це означає, що від неї немає користі, в організм не надходять потрібні вітаміни і ферменти. В кишківнику їжа загниває, отруюючи токсинами кров, і, як наслідок, послаблює імунітет. Людина пристосовується до свого стану, але рано чи пізно усе закінчується хворобою. В більшості випадків поступово: дисбактеріоз, діатез або алергія, потім -  коліт, часто з попутними гемороєм і тріщинами в заднього проході й поліпослизовій оболонці й, нарешті, онкологія кишківника.

Дисбактеріоз  вилікувати можна. Для цього знадобляться перга і стільниковий мед. Попередньо протягом тижня необхідно очищати кишківник клізмами. Другий етап – фруктово-овочева дієта. Приблизно на два тижні треба відмовитись від солодощів, вудженини, м’яса, риби. І тоді споживати пергу і стільниковий мед.

Чи ви готові покращити своє здоров’я та підвищити свою працездатність? Чи ви бажаєте отримати професійну пораду від пасічника по застосуванню продуктів бджільництва для підсилення імунної системи, щоб не хворіти і насолоджуватись життям?

Цей продукт необхідно зберігати в холодильнику.

 

100% натуральну пергу можна замовити скориставшись цією формою:

Ваше ім'я (обов'язково) *

Ваш email (бажано) *

Ваш телефон (обов'язково) *

Ваш адрес

>>>Інформація про доставку та оплату<<<

Ваше замовлення:

Інші натуральні бджолопродукти можна замовити ТУТ! >>>