Ціни на продукцію вказані тут »

Біологічні процеси і вплив продуктів бджільництва на них

Біологічні процеси і вплив продуктів бджільництва на них

продукти бджільництва

Що є  всередині людського організму? Сто трильйонів клітин, навколо яких є міжклітинна рідина ,яку називають “матрицею здоров’я “,  які об’єднані в єдиний організм за допомогою нервової системи і зверху вкриті шкірою. Кожна клітина індивідуальна. Якщо клітини вимикаються з нормальної фізіологічної роботи, це позначається на стані всього організму. Клітинам необхідне повноцінне харчування.

Наше біологічне життя, це постійний обмін, який ні на секунду не зупиняється між кров’ю і клітинами. Кров  приносить поживу в клітини і щось забирає. Завдяки функціям клітин працює весь організм.

Що приносить кров? 99,9% того, що потрапляє всередину організму людини потрапляє через ротову порожнину. Скільки людині потрібно їжі на добу? Дві її жмені. Це нормальна кількість їжі, необхідна для покриття наших потреб. Причому, зверніть увагу, не для того щоб середньо існувати, а для того, щоб прожити життя на повну силу. Ось цього будівельного матеріалу цілком достатньо для оновлення.

Мова йде про енергетичне харчування. Тут ми згадуємо, що бджола, як мовиться, є продовженням квітки, а у квітці – нектар і пилок. Це є концентрована суть цілющих ефектів будь-якої рослини. Ми знаємо, що людський  організм, за великим рахунком, живе для того, щоб залишити здорове повноцінне потомство. І всі ми запрограмовані саме на поліпшення стану і адаптаційних можливостей наших наступних поколінь. Тому велике значення мають завжди статеві клітини. Організм оберігає статеві клітини від негативних впливів.  Так, бджола продовження квітки, тому  все найцінніше є в продуктах бджільництва.

Ми могли б їсти овочі, фрукти і та інше, ми це робимо, але  не отримуємо того енергетичного ефекту. У чому справа? Виявляється, енергію сонячного світла, завдяки якому усе здатне існувати на землі, бджоли  адаптують для засвоєння організмом людини. Використання меду підвищує енергетичний потенціал людини.

При з’їданні меду у нас збільшується потенціал того напрямку діяльності, яку ми зараз здійснюємо. Якщо  займаємось розумовою діяльністю, то ефективніше працює думка, якщо  фізично працюємо, у нас з’являється відновлення  фізичної сили, якщо ми відпочиваємо, то у нас поліпшується якість усіх функцій, всіх фізичних реакцій, які сприяють відпочинку. Продукти бджільництва сприяють посиленню адаптивних реакцій організму людини.

Виявляється продукти бджільництва містять гормон кінітін, який зумовлює  запуск реакції формування стовбурових клітин. Тільки в організмі настає  дефект тих чи інших тканин, моментально запускаються реакції формування стовбурових клітин і з них формується та тканина ,яка необхідна. Мед багатий ферментами. На сьогодні немає жодного штучного препарату ,який містить весь той набір ферментів, які знаходяться в меді. У бджоли є ферменти точно такі ж, які працюють всередині людини.

Мед не тільки підвищує енергетику, а і гармонізує її. В організмі людини завжди присутня енергія. В нормі, якщо ми говоримо про поняття динамічного стану розуму тіла і духу, то ми говоримо про рівновагу цих процесів. В цьому випадку 10% енергії використовується всередині людського організму. Збільшення цього відсотка впливає на стан організму, збільшується відчуття втомленості.

Чи ви готові покращити своє здоров’я та підвищити свою працездатність? Чи ви бажаєте отримати професійну пораду від пасічника по застосуванню продуктів бджільництва для підсилення імунної системи, щоб не хворіти і насолоджуватись життям?

 

Замовити бджолопродукти ЗАРАЗ!