Ціни на продукцію вказані тут »

Інформація про доставку та оплату

Як можна замовити?

Замовити наші продукти бджільництва в м. Львові можна по телефону: 0986387875 або по емейлу medperga@gmail.com.

Послідовність дій

Послідовність дій наступна: Вас зацікавили наші продукти бджільництва. Ви направляєте на нашу поштову скриньку medperga@gmail.com запит, в якому описуєте, що Ви хочете закупити і скільки. Цю ж інформацію можна передати по телефону. Якщо дана продукція є в наявності, ми формуємо бандероль і відправляємо її зі Львова на Вашу адресу. Одночасно повідомляємо Вам на Вашу електронну адресу або на Ваш мобільний телефон про те, що замовлена Вами продукція відправлена.

Доставка
Shipping

Варіант пересилання №1«Укрпошта».
Ми оплачуємо поштові витрати і додаємо їх до вартості замовленої продукції. Ця цифра буде відповідати цінності бандеролі. При отриманні Ви оплачуєте цінність бандеролі і збір за поштовий переказ.
Варіант пересилання №2.– «Нова пошта».
Додатково до вказаного вище, Вам бажано вказати поштову адресу складу, на який Ви б хотіли отримати бандероль (див. http://novaposhta.ua/frontend/warenhouses) . Після відправки ми повідомляємо Вам на Вашу електронну адресу або на Ваш мобільний телефон (SMS) номер транспортної накладної. По прибутті бандеролі «Нова пошта» SMS-кою передасть Вам адресу, на яку її доставлено.
Відстежити бандероль за номером товаро-транспортної накладної можна за посиланням http://novaposhta.ua/frontend/tracking?lang=ukr
При отриманні Ви оплачуєте вартість замовлення і упаковки і збір за поштовий переказ.

Оплата
Оплата
Для зменшення відрахувань за пересилання грошей і надійності проведення угоди, доцільно попередньо перерахувати гроші на картку Приватбанку.
Реквізити картки: номер 5168742218866410; прізвище Стефанишин Володимир

Якщо у вас виникнуть які-небуть питання або проблеми з вашим замовленням або продуктами, будь-ласка повідомте нам і дайте нам шанс допомогти вам, перш ніж ви залишите будь-який відгук чи коментар. Ми вважаємо, що ми можемо добитись позитивного результату у будь-якій ситуації і будем наполегливо працювати, щоб заробити Вашу похвалу.